Ni som var medlemmar på Sommarro 2010 har fått ett inbetalningskort med posten. Vill du behålla dina kategori även 2011 kan du bara betala med detta inbetalningskort. Du som var medlem 2010 är garanterad en plats om du aktiverar ditt medlemskap i tid, senast den 28 feb!. Efter detta datum öppnar vi upp den kö som finns och de som ej har betalt hanteras som icke-medlemmar. För att aktivera ditt medlemskap 2011 har du 3 alternativ:

  • Betala in via BankGiro 5467-6358 (märk din betalning med golfID & vald kategori)
  • Betala på plats ute på Sommarro (kort eller kontant)
  • Teckna autogiro

Observera att medlemskategori Fri är borttagen 2011. Välj någon av våra övriga kategorier, Guld, Silver, Brons eller Lilla.

Var vänlig och kontrollera att dina adressuppgifter och epost i Min Golf stämmer så att du får våra medlemsbrev och annan information. Du kan även läsa information i denna pdf! (öppnas i nytt fönster). Hör av dig vid frågor!

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.