Vi har uppehåll i i vinterligan så länge det är kallt och snö. Vi uppdaterar status här på hemsidan när det blir en förändring.

Varje lördag kör vi vår populära vinterliga. Vi spelar på lördagar med samling kl. 11.00 i klubbhuset. Priset är 80:- för guldmedlemmar och 100:- för övriga medlemmar eller gäster. I priset ingår startavgift i tävlingen eventuell greenfee samt soppan i klubbhuset efter spelet – välkomna till en trevlig lördagsaktivitet!

Årets Vinterliga kommer att spelas som en “running eclectic” vilket innebär att man spelar flera ronder under en längre tidsperiod men räknar bästa scoren på varje hål under alla ronder. Du får alltså med dig ditt bästa resultat på resp. hål och du har alltså chansen att förbättra din score varje gång.

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.