Efter en rafflande avslutningsdag drog LannaLodge det längsta strået. Torsby hade ledningen med 4 slag före Lanna och 11 slag före Sommarro inför avslutningsdagen. Efter 6 hål hade avståndet krympt och ett tag fanns samtliga 3 lag inom 3 slag. Lanna avslutade starkast och med bland annat ett nytt prydligt banrekord (68 slag) av Hampus Bergman. Lanna segrade med totalt 1179 slag 5 före Torsby. Sommarro tappade något mot slutet men slutade på 3:e plats med 1201 slag. 

Under speldagarna fick vi massor av beröm för banan som ansågs hård men rättvis. Spelarna hade enbart positiv kritik vilket var mycket glädjande för arrangörsklubben. Kanske skall vi försöka skapa en större  Scratchtävling nästa år. Med 3×12 = 36 hål skulle kunna bli en riktigt bra tävling. Det saknas verkligen en bra golftävling i Karlstad. 

Tack alla som hjälpte till under speldagarna. Och ett speciellt tack till Johan Mikkelsen för alla fina foton. 

LannaLodget Segrade

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.