Fredag och Lördag 15-16 Juli spelades seriespel Div 3 Värmland på Sommarro Links. Efter första omgången i Sunne var Torsby GK i ledningen med 598 slag, 2 slag före LannaLodge Resort. Efter inledande foursomespelet drygade Torsby ut ledningen till 10 slag efter fina 148 slag (8 över par).

Efter lunch spelades det fyrboll/bästboll. Spelarna slapp regnet som präglade hela första ronden. Nya 7:e hålet som spelas blotta 300m med inspelet vatten spelade Saxå ett spratt. En spelare slog out från tee så den andra spelaren fick stå för scorande på det hålet. Efter 7 bollar i vattnet kunde laget notera 18 slag !! på hålet. Ett svårslaget bottenrekord i bästboll. Som tur var kunde spelarna skratta åt elendet.

Sommarro hade 2 fina bästbollresultat med 61 slag som bäst (9 under par)!!

Vi ser fram mot en spännande avslutning på lördagen.

Startlista för lördagen finns på Golf.se under Tävla, Sommarro Golf, Div 3, Startlista

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.