Nu kan vi presentera ytterligare en samarbetspartner i Sommarros Guldklubb; BKE TeleCom! Vi kan i samarbete med BKE erbjuda våra guldmedlemmar uppstartshjälp i samband av köp till din surfplatta, telefon, dator eller GPS. Du får då hjälp med initialstart, epost, aktivering mm. Dessutom får du 15 % rabatt på tillbehören till din vara! Passa på att köpa din tekniska julklapp hos BKE!

För att ta del av detta erbjudande kontakta Martin på Sommarro för att få en voucher som du visar upp i samband med ditt köp!

“BKE TeleCom erbjuder kommunikationslösningar inom tal och data åt företag och offentlig verksamhet”. Du hittar BKE TeleCom på Ramgatan 2, Karlstad. Läs mer om BKE här!

bke

I Sommarros ”Guldklubb” samlar vi erbjudanden och rabatter tillsammans med våra samarbetspartners. Är du guldmedlem på Sommarro ingår du automatiskt i guldklubben och får ta del av dessa. Vi kommer att utöka antal samarbetspartners kontinuerligt och presenterar erbjudanden på vår hemsida eller via mail.

Kontakta Martin på Sommarro Golf (054-159015 eller martin@sommarrogolf.se) om du har några frågor!

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.