Lördag den 26 november bjuder vi in alla Guldmedlemmar till en medlemsdag på Team Sportia i Mitt i City Karlstad. Vi kan i samarbete med Team Sportia erbjuda våra guldmedlemmar 15 % på en valfri vara (ord. pris)! Passa på att köpa utrustning till vinterns aktiviteter, nya löparskor eller en ny vinterjacka!

Du får din rabatt i kassan, upplys personalen på att du är “guldmedlem på Sommarro Golf” så prickas du av på en medlemslista! Läs mer om Team Sportia Mitt i City här!

teamsportia-1-320x200I Sommarros “Guldklubb” samlar vi erbjudanden och rabatter tillsammans med våra samarbetspartners. Är du guldmedlem på Sommarro ingår du automatiskt i guldklubben och får ta del av dessa. Vi kommer att utöka antal samarbetspartners kontinuerligt och presenterar erbjudanden på vår hemsida eller via mail.

Kontakta Martin på Sommarro Golf (054-159015 eller martin@sommarrogolf.se) om du har några frågor!

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.