Idag fredag 4/11 stänger vi Links. Det har gått 183 speldagar sedan starten 14 april, och vi har haft Links öppet varje dag trots en blandad väderlek under säsongen. I dagarna har vi djupluftat, sprutat och dressat greenerna för att på bästa sätt förbereda dem inför vintern. Vi stänger Links mycket p.g.a. att greenerna är känsliga i detta skede av året och vi är måna om undvika skador inför vintern. Naturligtvis satsar vi på attt öppna vår bana tidigt 2012 med bra greener!

Vi håller som vanligt öppet Lilla Banan med sommargreener, rangen och restaurangen med dagens lunch varje vardag. Vinterligan spelas som vanligt på lördagar!

Läs mer om banan och året på följande länk: Greenkeeper Claes informerar

060908 Karlstad Sweden / Photo Christer Höglund / The 5th green at the Links course at Sommaro GK in Karlstad, the course is build on the old airfield in Karlstad,

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.