Vem vill bli den nya Annika Sörenstam, Luke Donald? eller vill spela för att det är kul? Oavsett vart man siktar eller vilken nivå man är på så finns det plats i juniorverksamheten på Sommarro Golf.  I denna grupp har vi som mål att börja träna/tävla, träffa kompisar och ha kul oavsett hur långt man kommit i sitt golfande.

Nu pågår planeringen inför årets säsong och vi vill därför få in anmälningar från juniorer som vill vara med och träna.

Skicka din anmälan till martin@sommarogolf.se eller anders.akesson3@comhem.se senast 15/4. Ange namn, ålder, nivå(ny, spelat sen förut, ev hcp), telefonnummer, mailadress och om förälder kan hjälpa till. Vi behöver hjälp vid spel på bana.

OBS! Tjuvstart på säsongen planerar vi att ha söndag 15/4 kl 15-17 med lite aktiviteter och korvgrillning. Tacksamt om ni svarar med mail till anders.akesson3@comhem.se om ni avser komma vid detta tillfälle.

OBS! Tjuvstart på säsongen planerar vi att ha söndag 15/4 kl 15-17 med lite aktiviteter och korvgrillning. Tacksamt om ni svarar med mail till anders.akesson@comhem.se om ni avser komma vid detta tillfälle. Här kommer mer info att presenteras.

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.