Hej alla damer!

Snart tävlar vi, kom ihåg 6 maj och boka in er på min golf!

Viktig info:

På damupptakten kom önskemål om att starta våra damtävlingar som är lottade lite senare. Då hinner fler vara med efter jobbet, en dag på stranden eller om man vill ha dagen till annat. Vi tyckte det var ett bra förslag och har nu flyttat den lottade delen av måndagarnas tävlingar till 17:30, 17:40, 17:50, 18:00 och man kan begära tidig eller sen start .
OM dessa tider blir fullbokade och man vill vara med i tävlingen bokar man sig tiden närmast före eller efter och meddelar  damkommittén.
Scorekorten läggs i damernas postlåda SOM NU ÄR FLYTTAD och sitter i korridoren vid omklädningsrummen! koden till dörren på baksidan får du av damkommittén eller i restaurangen innan du går ut för sent spel. Har du frågor, bara hör av dig till oss!
DAMKOMMITTÈN

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.