Vanligtvis börjar alla golfmedlemskap gälla den 1 januari. Hur många kommer på att man vill börja spela golf då ?

På Sommarro har vi sannolikt golfsveriges mest moderna och kundvänliga betalningssystem. Vi har själva designat autogirolösningen där du som kund väljer när du vill börja betala. Du betalar alltid i 12 månader från det att du börjar att betala. Om din första betalning blir i maj 2014 månad blir din sista betalning i april månad 2015. Allt för att du skall slippa betala retroaktivt för månader som redan har passerat. Svenska Golfförbundet,  SGF, har uppmärksammat vår autogirolösning som under våren kommer att byggas in direkt under Min Golf. Som vanligt leder Sommarro utvecklingen, vi var ju först i Sverige med Guld, Silver och Brons som du kanske kommer ihåg.

Välj medlemskap på Sommarro om du vill spela golf på en bana som har bra sommargreener från april till oktober.

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.