Söndagen den 19:e oktober blev sista tävlingsdagen på Links för 2014. Ett glatt gäng golfare mötte upp för att kora årets Cross Country mästare. Inget hål var sig riktigt likt och det fanns alternativa väger mellan tee och green på vissa hål. Segrade gjorde nyblivne klubbmästaren Per-Åke Gustafsson som runt den något krångliga banan på Par. Mycket imponerande. På andra plats fann vi Claes Bergqvist med samma resultat dock något högre handicap. Claes som hittat formen tyckte det var synd att säsongen nu är slut.

Detta var första gången vi körde ett Cross Country på Sommarro Links men sannerligen inte det sista. Banan lämpar sig utmärkt för sådana stölligheter.

2014-10-19 10.21.32

 

Dagens 2:a Claes laddar på tee bakom alltid lika glada Berndt och Lars.

2014-10-19 13.31.21

Sista hålet på banan  var ett par 3 110 m mellan 1:ans röda tee och 6:ans green.  Ganska snyggt hål eller hur ?

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.