Verksamheten i Sommarro Junior GK bubblar av liv. Därför behöver vi fler ledare.
  • Golfkul. Per är ensam ledare och behöver assistans. I den här gruppen är det lek och att ha kul på klubben som är viktigast. Här behöver man inte vara duktig golfare som ledare utan det viktigaste är att få barnen att tycka att det är kul att åka till golfbanan. I leken är målet att få in säkerhetstänket och glädjen till sporten.
  • Yngre juniorer. Vi har många juniorer i den här gruppen och för att hålla kvaliteten uppe i träningarna behöver vi bli fler ledare. De flesta här har fått klubb-hcp, men inte officiellt hcp.
Värmlandstouren Skandia Tour by Konsum Värmland
Här tävlar våra juniorer och Sommarro Junior GK ligger väl framme i golf-Värmland. Sommarro JGK har näst flest juniorer i tävling efter Karlstad GK! Det är vi ledare riktigt stolta över. I touren leder dessutom Sommarro dubbelt efter två deltävlingar.
Samarbete Sommarro Junior GK, Arvika GK, Sunne GK och Billerud GK
Första träffen mellan klubbarna genomfördes på Sommarro den 29 maj då vi arrangerade en juniortävling. Vi hade mycket bra uppslutning från de andra klubbarna och hade en jättetrevlig dag som avslutades med prisutdelning och gemensam grillning.
Under tävlingen lyckades Simon Postgård med alla golfarens dröm och sänkte utslaget på nionde hålet rakt i koppen! Detta gav Sommarro publicitet i Värmlands Folkblad http://www.vf.se/sport/ovrig-sport/13arige-simon-slog-hole-one.
Nästa träff bjuder Billerud GK på med övernattning på klubben och massor av kul aktiviteter.
Sommarläger
Sommarro Junior GK:s årliga sommarläger med övernattning i tält äger rum den 2-3 augusti. Mer information om detta kommer.
På vår hemsida hittar ni mer information om vår verksamhet http://idrottonline.se/SommarroJuniorGolfklubb-Golf.
 
——
Mvh Emil, Anders och Petter

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.