Visste du att vi på Sommarro anordnar gruppaktiviteter för företag, grupper, svensexor/möhippor eller kick-off nästan varje vecka? Vi kan erbjuda olika aktiviteter och innehåll beroende på era önskemål, men sjävklart är golf den gemensamma nämnaren.

Ska du/ni anordna en aktivitet i höst, kontakta oss redan idag för att få ett förslag som passar er där ni kan prova-på golf för alla. Ni kan komplettera det med mat och dryck och om ni vill så får ni instruktion före spel. Klubbor har vi och ni behöver inte ha några förkunskaper. Ni kan prova på på rangen tillsammans med utmaningar/tävlingar på putt- och/eller chipgreen. Eller varför inte prova lagspel på vår Lilla Bana, Pay and Play? Självklart finns möjlighet att spela vår stora bana Links.

20140617_175447

Vi har fulla rättigheter och kan skräddarsy er aktivitet från 50 kr/person och uppåt. Bered er på en trevlig dag och många glada skratt tillsammans på Sommarro. Du når oss lättast på telefon 054-159015 eller mail reception@sommarogolf.se.

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.