Nu har vi släppt 2017 års medlemsinnehåll och avgifter. Vi har en del nyheter att presentera och vår förhoppning är att fler golfare ska hitta rätt medlemskap på Sommarro. Vi har som vanligt inga spelrätter/aktier/obilgationer, städavgifter eller extraavgifter som tillkommer. 

Här följer info om våra medlemskap i korthet, läs mer om vad vi erbjuder här.

  • All Inclusive byter namn till Stora Medlemskapet och som är vårt “största” medlemskap med full spelrätt på Links och Lilla Banan samt fler fördelar och mervärden.
  • Du har rabatt och ett lägre pris på Stora Medlemskapet om du är över 65 år eller student.
  • Årets nyheter är Links Under 30 samt Stora Under 30, vilket ger dig som är under 30 år rabatt och lägre pris på Links respektive Stora Medlemskapet.
  • Som vanligt premierar vi befintliga och nya medlemmar som betalar i tid. Om du betalar in din medlemsavgift senast 28 februari erhåller du en rabatt och kan dra av 400 kr på ordinarie pris (gäller ej Flex).

Klicka här för en bra överblick på våra medlemskap och avgifter som gäller om du betalar in före 28 feb.

Hög tillgänglighet, lång golfsäsong och mycket golf för pengarna får du på Sommarro. Hör gärna av dig om du har frågor om medlemskap eller annat och vi vill gärna ha synpunkter och ris/ros så att vi kan bli bättre i framtiden.

Nu under lågsäsong har vi telefontider 10-14 alla vardagar men du kan alltid nå oss via mail på info@sommarrogolf.se.

 

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.