Nu på lördag spelar vi klubbmästerskap på Sommarro. Vi har många spelare som vanligt och för att få ihop startlistan bra har vi valt att starta i 3 och 4-bollar. Detta för att det inte ska bli för många dubbelstarter i vår gemensamma första start kl. 09:00. Som vanligt ber vi alla att slå provisorisk, leta, vinka efter 30 sek och ha bra kommunikation där ute. Eftersom vi spelar slagtävling är det extra viktigt att vi hjälps åt och får flyt därute. Startlistan hittar du här

Förra årets vinnare

Alla spelar 12+ 12 hål slagtävling (bollen ska i hål) förutom H70 som endast spelar ett varv slagtävling. Ordinarie tee gäller dvs. dam=röd och herr=gul. Startavgift 100 kr och då ingår lunchen i paus. Ha gärna jämna kontanter eller Swish redo så kommer incheckningen gå snabbare.

Efter första varvet 12-hål äter vi lunch och siktar på att gå ut för omgång 2 ca 13:30. På kvällen ca 18 kommer vi att duka upp till en grillbuffé med tillbehör som vi vill bjuda alla deltagare på. Då har vi även prisutdelning för årets KM samt After Golf tillsammans.

Varmt välkomna och lycka till!