Nu börjar vintern smyga sig på och vi kommer att stänga Links måndag den 30 oktober och således kommer 29 oktober vara den sista öppna dagen. Lilla banan kommer att vara öppen tillsvidare. Reception/café/kansli kommer att vara stängd från måndag 23/10 förutom under helgen 28-29 oktober då vi har öppet 09-14 båda dagar. Under denna tid kan det vara svårt att få tag på oss via telefon, får du inte svar den vägen så ber vi dig maila din fråga så återkommer vi inom kort.  Under november kommer vi att återkomma med telefon- och öppettider för medlemsfrågor m.m.

Under nästa vecka kommer vi beroende på väder att starta med olika förberedelser för vintern framförallt hålpipning av greener på Links. Efter detta är gjort har vi fått bäst resultat och kunnat öppna för tidigt vårspel när vi har låtit greenerna vila och därför kommer banan att stängas. Lilla banan kommer att hållas öppen men vi ber alla att respektera ”banan avstängd”-skyltar och använda sunt förnuft när det gäller kallt väder och frost, speciellt nu i början av invintringen. Vi har vintergreenfee 100 kr/dag på Lilla Banan för alla som inte har spelrätt där i sitt medlemskap.

Vi öppnade Links 31 mars och har haft 213 härliga speldagar under året. Vi tackar alla medlemmar och gäster för ett rekordår och ser fram mot att får presentera en del nyheter och aktiviteter under vintern men också lite nyheter på våra medlemskap inför 2018.