Nu kan vi erbjuda spel inomhus i vår golfsimulator. Lördag 13 januari kl. 10-14 har vi premiär med drop-in spel och träning där du kan prova på några hål eller några slag och få mer info. Det finns även chans till fika, biljard, prata eller lösa medlemskap och ha lite golftrivsel tillsammans denna dag.

Simulatorn är uppbyggd av vår Flighstcope-radar som mäter bollen samt E6 programvara där du kan välja att spela över 15 olika banor ensam eller med dina kompisar och/eller träna på range. Spelet projekseras på slagnätet och du ser direkt vart bollen flyger och hur klubban träffar bollen och med vilken spinn/vinkel m.m.. Du kan spela match, slag, poäng eller vad som faller dig in. Det tar ca 1 timme för 2 personer att spela 18 hål (utan puttning). Om man är fler eller vill bestämma antal puttar genom att använda puttmattan, rekommenderar vi att boka 2 timmar för 18 hål.

Golfsimulatorn kostar 300 kr per timme oavsett antal spelare och biljard ingår samtidigt om man vill spela det också. Bokning sker enklast direkt till Martin på 054-159015 eller martin@sommarogolf.se och vi öppnar bokningen från måndag 15 januari. Tider som går att boka kommer att presenteras här inom kort.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.