Betala för 2018 i tid för en garanterad plats och spara pengar
Vi vill uppmana dig som inte har betalt din spelavgift ännu att betala senast 28 februari. Vi premierar alla ”trogna” medlemmar som betalar i tid. Du kan betala via Bankgiro, Swish, teckna autogiro eller kort/kontant i kassan. Här nedan ser du en översikt över de ordinarie spelavgifter som gäller för 2018, betalar du senast 28/2 kan du dra av 400 kr (gäller inte Flex). Som exempel kostar alltså Links spelavgift 4200-400=3800 kr innan 28 februari.

Vanliga frågor och hur betalar jag in?

 • Bankgiro: Betala in vald spelavgift till Sommarro Golfs bankgiro 5467-6358, uppge ditt golfID som meddelande.
 • Swish: Betala in vald spelavgift till Sommarro Golfs Swishnummer 123 188 1994, uppge ditt golfID som meddelande.
 • Autogiro: Vill du lägga upp din spelavgift på autogiro så får du kontakta oss så hjälper vi dig. Autogiro gäller i 12 mån, därefter löper det vidare med en månad uppsägningstid.
 • På plats: Vi är på plats i stort sett varje dag om du vill komma förbi och göra klart allt. Ring 054-159015 så vet vi att du kommer. Vi kommer dessutom att ha öppet 24-28 februari (se nedan) så att du kan komma ut och betala på plats. Då kan vi svara på dina frågor och registrera/aktivera dig direkt.
 • Har du skåp vill vi att du betalar det i kassan alternativt kommer alla som inte betalt skåp få en faktura på detta i början av mars.
 • Har du redan betalat in eller har autogiro (och vill behålla samma kategori) behöver du inte göra något, ditt medlemskap rullar på som vanligt.
 • Friskvårdsinfo: Du som är med och spelar golf på Sommarro har en extra fördel, hela summan du betalar in gäller som spelavgift och du kan således nyttja hela summan som friskvård. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Hör av dig om du vill ha mer information eller läs mer på vår infosida här.

Öppettider i reception för att lösa spelavgift:

 • Lördag 24/2 kl. 10-15
 • Söndag 25/2 kl. 10-15
 • Måndag 26/2 kl. 09-17
 • Tisdag 27/2 kl. 09-17
 • Onsdag 28/2 kl. 09-17