Efter dagens kontroll av banorna kan vi meddela att Lilla Banan öppnar på lördag 14/4. Som ni förstår har det inte växt något men greenerna har klarat sig relativt bra och vi kommer att preparera dom så bra vi kan för att det ska vara en trevlig golfrunda. Hål nummer 5 kommer att spelas med provisorisk green då den behöver lite mer tid på sig att ta fart. Links är på gång, men vi avvaktar lite innan vi kan ge ett datum för öppning.

Med bakgrund av att det är tidigt och att vi har en provisorisk green kommer greenfeeavgiften ligga på 120 kr för alla om du inte är medlem på Lilla. Du löser din avgift i receptionen/kassan som har öppet 09-16 eller Swish (nummer 123 188 1994). Vi serverar även kaffe, dricka, fika, m.m. När vi har stängt löser du dni avgift i entrén. Vid bankontroll behöver du visa upp ditt kvitto eller swishat belopp i appen.

Start sker i tur och ordning, ställ dig i kö ut mot första tee. Fyll gärna upp till fyrbollar och tänk på smidighet och bra kommunikation ute på banan då det kommer att vara många spelare ute. Läs mer om Lilla Banan här