Här kommer lite info från er greenkeeper.

Efter en isande kall mars fick vi äntligen en period av värme så vi kunde öppna banorna 2 veckor senare än de senaste 7 åren.Banan har tagit en hel del skada på de stora spelområdena medans greener klarat sig bättre.Vi har gjort en del förbättringar under vintern på hål 3,4 som kommer färdigställas inom de närmaste veckorna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tyvärr har vi återigen hamnat i en kall period och det är svårt att få skador att läcka snabbt.Det är därför väldigt viktigt att alla spelare verkligen är på tårna med att lägga tillbaka uppslagen torv på fairway samt att laga nedslagsmärken på greenerna.Så fort vi får varmare väder sänker vi klipphöjderna på samtliga ytor för att skapa en bättre spelupplevelse.

Ha en skön vår och var rädd om vår personal i sitt arbete med att sköta banan när ni spelar.

Med vänlig hälsning,
Greenkeepern.