Hej alla damer!

I måndags hade vi upptaktsmöte med information om sommarens alla tävlingar och en tjusig modevisning. 27 damer var anmälda och fick även höra lite information av coach David Jonsson som kom och berättade om tränarnas verksamhet och vilka möjligheter som finns för lektioner och kurser. Tack till alla som var med på kvällen!

Nu finns årets tävlingar ute på Min Golf och det är bara att börja planera in spelschemat.

Vi tog upp frågan om matchturnering men glömde att återkoppla mot slutet. Därför finns det nu en intresseförfrågan upplagd på Min Golf. Gå in och anmäl er där om ni är intresserade av att vara med på det. Hoppas det blir tillräckligt många så att vi tycker det är idé att köra 🙂 Det kommer att kosta 60 kronor att vara med och alla får spela minst två matcher – man åker inte ut efter första förlusten.

Länk till Matchturnering på Min Golf

 

Spelprogram 2018        

Avgift 50 kronor per tävling, betalar gör man med swish till Catrine Rosén på 0703636283 meddela namn och datum. Har du inte swish be någon annan startande om hjälp. Betalningen ska ske samma dag för att deltagandet ska vara giltigt! Scorekort  skriver vi själva, efter rundan läggs de i lådan. Om det är låst lägger vi korten i greenfeefacket.

Damkommitté

Catrine Rosén 070-3636283, catrine.rosen@gmail.com

EwaBritt Jonsson 070-6837593, ebjons@gmail.com

 

Hoppas vi får se damer från andra banor. Gärna från våra samarbetspartner Billerud och Bryngfjorden !