Under lördagen spelades Herrfinalen Kia Masters 2018, 25 herrar hade kvalificerat sig för finalen som vi spelade tillsammans med gemensam lunch och prisutdelning efter. Årets Kia-mästare blev Lucas Norman med 3 bättre än handicap. Han vann även A-klassen för Erik Sundbäck. I B-klassen segrade Per Ström på par, före Stig Eriksson. Du ser hela resultatlistan här: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1558111

Vi korade även årets Ecletic-mästare som i år igen blev Christer Svensson på 51 slag, dvs. 19 bättre än par. Vinnare i årets Herrgolf totalt blev Johan Boijebrink (A-klass) samt Niclas Larsson (B-klass) Grattis alla mästare och på återseende 2019. Du hittar alla totallistor under Order-of-Merit på Min Golf.

Under året har vi haft 431 startade i herrgolfen på de 17 deltävlingar vi haft på onsdagar. Vi har ett snitt på 25,4 per tävling vilket är högre än 2017.