Passa på att spela Links nu under veckan, sista speldag för säsongen 2018 blir söndag 28/10. På Måndag 29/10 tar vi bort flaggorna för i år och startar vårt arbete för att få till en så bra invintring som möjligt. Denna period är ytterst känslig och viktig för banan så att vi kan starta så tidigt som möjligt med få skador till våren. Det gäller att ta hand om gräset på bästa sätt även efter stängning därför erbjuds inte spel på vintergreener. Att gå på frostigt gräs kan skapa döda fläckar och det är lätt att man via sina skor sprider svamp och annat. Under vintern har vi inte möjlighet att hålla koll och bekämpa angreppen.

Lilla Banan kommer att vara öppen med ordinarie greener ett tag till, vädret bestämmer när och hur vi kan göra med spel under hösten/vintern. Kom ihåg att du även kan spela inomhus på vår simulator. Du kan boka redan nu, maila eller ring oss med dina önskemål.