Update söndag 28/10 kl. 10:02: Tyvärr gör kylan och frosten det att Links kommer att vara stängd även idag söndag. Det är tveksamt även om Lilla Banan, för senaste info ring 054-159015. Det finns fika, rangen och simulatorn är öppen för bokning till kl. 13:00.

Lördag 27/10: Det snöade  lite när vi inspekterade banorna. Fruset idag och troligen inget spel på Links alls, större förhoppning om spel på Lilla men då behöver vi vädergudarna med oss. Fika, Range och Golfsimulator är öppet.

Idag fredag 26/10 håller vi Links stängd (men Lilla är öppen från kl. 13:00) och troligen kommer det vara samma i helgen då det ska bli kallt, klart och minusgrader. Vi kommer att ha stängt en lång bit på förmiddagen och bestämma hur det blir på respektive dag. Vi uppdaterar på så många ställen vi kan, men bäst är att ringa 054-159015 för senaste status.

Lilla Banan har vi större förhoppningar om, men kan såklart inte lova något.

Spel förbjudet vid frost, respektera skylta och var inte ens i närheten av fruset gräs oavsett vart på banan. Gräset är oerhört känsligt just nu och vi vill ha så bra förutsättningar som möjligt för en bra invintring och tidig vår. Tack för visad hänsyn.

Sjuans tee 26/10 2018