En del tur men också hårt jobb och bra förutsättningar ger oss möjligheten att öppna Links nu redan på torsdag 28 mars kl. 12:00. Nästan en månad tidigare än förra året kan vi nu välkomna medlemmar och gäster för spel på ordinarie greener och tee (matta på par-3 hålen). Boka din tid redan idag min Golf – klicka här.

Vi reserverar oss för yttre påverkan, väder och framförallt ev. frost som kan ändra öppettider. Vi förbehåller oss rätten att flytta ihop och fylla upp bollar för jämnare speltempo. Kontrollera alltid din starttid och anmäl närvaro/betala i god tid innan starttid (minst 15 min).

Rangen och café/receptionen är också öppen som vanligt. Våra öppettider är tills vidare vardagar 10-17 samt helgdagar 09-14. När vi har stängt betalar du greenfee med Swish eller med kort/kontant i vår entré.

Lilla Banan öppnar fredag 29/3 kl. 12:00

Välkommen till golfsäsongen 2019!