Ska du spela på Lilla Olearysbanan (Pay and Play)?

Vi har numera tidsbokning på banan och du behöver boka tid innan du spelar. Du bokar din tid i en app som heter ”Sweetspot” eller i vår reception i klubbhuset.

Ladda ned appen för iPhone:https://itunes.apple.com/se/app/sweetspot/id1234606187?l=en&mt=8

Ladda ned appen för Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hisweetspot.sweetspot

Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen. Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du bokar en tid genom bara tre klick i appen. Till att börja med så bokar du via appen och betalar i receptionen, entrén eller via Swish. Inom kort så kommer även betalning aktiveras i tjänsten, för de som inte har årskort.

Behöver du hjälp eller har du frågor, kontakta någon i receptionen, ring eller maila oss. Ha gärna lite överseende nu i övergången från bollränna och tipsa gärna alla som spelar att ladda ned och använda appen.

MVH/Sommarro Golf

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.