Bokningsinfo 2020:
-Du kan boka via appen Sweetspot
-Du kan boka 09-15 alla dagar (förutom några enstaka då vi har stängt)
-Vill du boka övriga tider, kontakta oss via Facebook Messenger, telefontider 054-159015 mail info@sommarrogolf.se.

Du hyr golfsimulatorn per timme och du kan spela oavsett antal spelare och biljard ingår samtidigt om man vill spela det också. Bokning sker enklast via appen Sweetspot, direkt till Sommarro på 054-159015 eller info@sommarogolf.se. Det finns kaffe, dricka och enklare fika till försäljning.

Simulatorn är uppbyggd av vår Flighstcope-radar som mäter bollen samt E6 programvara där du kan välja att spela över 17 olika banor ensam eller med dina kompisar och/eller träna på range. Spelet projiceras på slagnätet och du ser direkt vart bollen flyger och hur klubban träffar bollen och med vilken spinn/vinkel m.m.. Du kan spela match, slag, poäng eller vad som faller dig in. Det tar ca 1,5-2 timme för 2 personer att spela 18 hål (utan puttning). Om man är fler eller vill bestämma antal puttar genom att använda puttmattan, rekommenderar vi att boka minst 2 timmar för 18 hål. Liksom andra simulator har vår svårare att läsa av en del mörka/svarta klubbor samt ger bättre resultat vid ren träff.

Bokning sker enklast direkt via appen Sweetspot eller på telefon 054-159015 eller info@sommarrogolf.se.

This slideshow requires JavaScript.

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.