Tisdag 25 februari var det åter igen dags för medlemskväll på Sommarro. Över 100 st medlemmar samlades för att höra om nyheter om våra banor, från våra nya ägare och andra samarbeten. Här kommer en del från kvällen:

  • Vi gick igenom 2019 som var ett bra år för Sommarro Golf. 73 st nya spelare tillkom och totalen inkl. juniorklubben blev 936 st spelare. Bra omsättning och resultat för bolaget. Medlemsundersökningen som vi gör visar att vi är på rätt väg men behöver fokusera på en del områden för att bli ännu bättre.
  • Nya ägare (som du kan läsa mer om här) presenterades och vi gick igenom organisationen och de roller som ägare och anställda kommer att utgå från
  • Under 2020 och framåt kommer vi att satsa på längre plan på banorna för att de ska vara roligare att spela för alla. I detta ska vi gå igenom vart utslagsplatser ligger, hinders placering, klipplinjer m.m. Trevligare miljö i klubbhus, runt klubbhus och runt range/övningsområde. En bra och långsiktig plan för banorna alltså. Tillsammans med nya ägare kommer vi att fokusera på bättre banskötsel och utbyten/gemensamma satsningar för personal och golfare. Vi tänker oss tävlingar, utbyten mellan herr/dam/seniorgolf m.m.
  • Vi har ansökt om lov att bygga Padeltennisbanor utomhus tillsammans med en aktör i branschen. Ett social och populärt spel som hänger ihop med att öppna upp anläggningen för fler besökare. Läs mer om satsningen här.
  • Förutom ovan nämnda satsningar tillsammans med Bryngfjorden , kommer vi att ha spelpaket som man kan köpa till sitt Guldmedlemskap med fritt spel och fria rangebollar. Läs mer om paketen här.
  • Nya Världshandicapet som Sverige går in i 1 mars. Du hittar bra information om vad du behöver göra och vad det innebär på SGFs webb här.
  • Bra information från Kjellstedt Golf och Juniorgolfklubben om möjlighet till träning/lektioner samt att vi behöver fler ideella ledare och till styrelsen.

Har du frågor om ovan eller annat? Kontakta oss på 054-159015 eller info@sommarrogolf.se