Äntligen lite positiva nyheter i virustider. Vår bana har klarat vintern mycket bra och vi siktar på att öppna Links onsdag 25 mars kl. 10:00.

Det har torkat upp bra och vi kommer att klippa över fairway, tee och greener samt vältra och dressa greener för att få en bra yta att spela golf på. Banan kommer att spelas ordinarie och du bokar din speltid via appen Sweetspot eller direkt till Sommarro på 054-15 90 15. Vi har tidsbokning alla dagar 08-19 men kan justera/stänga en del tider framförallt vid risk för frost.

Eftersom det är virustider vill vi påminna alla våra gäster och medlemmar om att följa rekommendationer från www.krisinformation.se, (där du finner fler råd om förebyggande åtgärder). Vi bidrar till att bromsa smittspridningen genom att: stanna hemma om man känner sig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom. Var noga med din hygien och tvätta händerna ofta.

I sammanhanget är golf relativt sett lyckligt lottat (än så länge). Ute i friska luften och med respektfulla avstånd från medspelare bedöms risken för smittspridning som begränsad. Golf är en av få fritidssysselsättningar som går att utöva fullt ut under förutsättning att skärpta individuella hygienregler följs och att golfanläggningarna hålls så ”kontaktfria” som möjligt. 

Vi kommer att anpassa vår verksamhet efter de senaste råden, framförallt där människor samlas för att undvika onödig kontakt och vi hoppas att alla känner sig trygga att komma till Sommarro och att alla känner att vi värnar om våra medlemmar, gäster och personal.


 

Bevattning på Links 20 mars