Till alla damer på Sommarro

Vi håller alla på med golf av olika orsaker. Det är socialt, skönt att komma ut i friska luften och få röra på sig eller roligt att tävla. Oavsett vilket så vill vi tipsa om att vi har damgolf på Sommarro, golf som passar alla syften och åldrar – och alla hcp. Gemensamt är att vi alla tycker att golf är kul. Och vi vill bli fler!

I vanliga fall brukar vi ha en damkommitté som arrangerar tävlingar som sträcker sig över hela säsongen och med en poängjakt som får en vinnare i slutet av säsongen. Under rådande omständigheter så har vi valt en annorlunda form i år.

Damgolf 2020
I år kommer vi att köra enskilda tävlingar utan poängjakt. Det innebär att vi utser vinnare och har prisutdelning för varje separat tävling. Vi kommer inte heller att ha någon damkommitté i år utan de som vill turas om att arrangera tävlingar.

Tävlingarna kommer att finnas på Min golf och är öppna för anmälan för alla damer som är medlemmar på Sommarro. Där kan du läsa om vilken tävlingsform som gäller för just den tävlingen och hur du ska betala din anmälningsavgift. Och vi håller oss självklart till Folkhälsomyndighetens riktlinjer när vi spelar och umgås.

Du behöver alltså inte känna att du måste arrangera en tävling. Det är helt okey att bara delta vid de tillfällen som passar dig.

Information om nästa tävling kommer ut inom kort, håll utkik! Vi hoppas att du vill hänga med då och testa damgolfen! 

Facebook och anslagstavla
På Sommarro finns en anslagstavla för damgolfare där vi försöker sätta upp aktuell information. Vi har även en Facebook-grupp som heter Sommarro Golf Damgolf (www.facebook.com/groups/763273480671332/) Gå gärna med i den! Förutom info om tävlingar så kan vi i gruppen även efterlysa spelkompisar till en vanlig sällskapsrunda eller kanske diskutera lite regler och annat som vi funderar på.

Har du frågor kring damgolfen, ställ dem gärna i Facebook-gruppen. Eller kontakta Martin Lindén på Sommarro. 

Varmt välkommen till damgolfen!

Dam och herrgolfavslutning 2017

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.