Vilken dag vi fick på Sommarro när vi åter igen samlade ihop pengar till Cancergolfen med vår ambassadör Bernt Nordin. Bernt hade, som vanligt, varit flitig på stan och samlat in presentkort och andra priser från en rad partners. Dagens startavgifter tillsammans med lotteri och även en tavla som vi trycker upp gjorde att vi samlade ihop 32 400 kr till Cancerfonden, Barncancerfonden och dess forskning – helt otroligt. Tack alla som spelade, partner som ställer upp med priser och alla andra runt om tävlingen.

 

Vinnare Cancergolfen 2021, Jörgen, Anne, Bernt Nordin, John, Dan, Anna och Petra

Partners som hjälpte oss med tävlingen är Plaza Hotell, Motor Trend, ICA Kvantum Nolgård, Ankdammen, Naviero, Löfbergs Fastigheter, Löfbergs Kafferosteri, Sommarro Bistro, Tryckeriet, SEB, Karlstadhus, Sommarro Golf, Karlstad GK, Hammarö GK, Pinchos Inre Hamn, Preem Lamberget, Väskshoppen, Golfstore, Good Guys, Fenix Saling, Lecab Lastbilar, Elite Stadshotellet Karlstad, Brasseriet, Höglunda Gård, Abbes Golfkrog och flera som tillkommer


Vi har även spelat en tävling på Lilla Banan där vi efter helgen har dragit tre vinnare som har varsitt pris att hämta i receptionen. Vinnarna är Ulla Karlsson, Eva Rundin och Britt-Marie Hövre – grattis!

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.