Försäljningsvillkor

Betalsätt

BETALNING

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för respektive betalsätt.

FÅ FÖRST. BETALA SEN

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning. Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid från fakturadatum. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas till dig med e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för 60 kronor eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. När du väljer faktura övertar Klarna rätten att få betalt och din betalning av fakturan går därmed till Klarna.

BETALA DIREKT

Med Klarnas Betala direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto. Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning hos oss (med ett autogiromedgivande), antingen via Klarnas kundportal eller i samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med Mobilt BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobilt BankID. Vi delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank.

DELA UPP

Detta är betalsättet för dig som vill dela upp din betalning över en kortare period. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

KORT

Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade och garanterar snabb och säker betalning.

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. Du får sedan ett sms när paketet finns att hämtas på utdelningsstället. I ditt leveransbekräftelse-mejl medföljer en länk till ditt kvitto/garantibevis. Har du valt Klarna som betalsätt, får du även en faktura via din epost.

Personuppgifter

Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i Sommarro Golfs kundregister. Uppgifterna skyddas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Sommarro Golf för att underlätta vår kundkontakt.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 7-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig Sommarro Golf rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Om du inte har möjlighet att komma till nått av våra varuhus ber vi dig först maila in ditt ärende på reception@sommarrogolf.se. Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Kvittot som du kommer åt via länken i ditt leveransbekräftelse-mejl är ditt garantibevis. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Övrigt

Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. Moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

Säte

Sommarro Golf AB

Org.nr 556347-5515
Flygfältsvägen 1
652 30 Karlstad

Leverans

Till serviceställe

Inom Sverige skickar vi frakt till närmaste postombud. Frakten är 150 SEK.

Leveranstider

Leveranstiden är vanligtvis 5-10 arbetsdagar inom Sverige. Om varan du beställt är en beställningsvara är leveranstiden ca 14 dagar.

Byten och Returer

Ångerrätt

Du som konsument har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom en period av 14 dagar från det att du mottagit varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkterna, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa produktens art, egenskaper och funktion. För att tillämpa ångerrätten får du gärna fylla i vårt digitala formulär som du hittar här eller Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan.

14-dagars öppet köp

Du har full returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Etiketter skall sitta kvar på klädesplagg. Försändelsen skall emballeras väl och tänk på att du som kund är ansvarig för returen så spara gärna inlämningskvittot från postombudet. Det är inte tillåtet att sätta en fraktsedel direkt på originalkartongen på tex skor, den blir då skadad och vi kan ej godkänna returen.

Återbetalning vid faktura

Så fort som din retur har nått oss och vi har hanterat den så kontaktas Klaras för en kreditering av det berörda beloppet. Har du valt Klarnafaktura som betalning så kommer du få en återbetalning till samma konto som du betalde din faktura ifrån. Har du inte hunnit att betala din faktura än eller pausat den så kommer du få en ny uppdaterat faktura mejlad till dig när vi har hanterat returen. Du som kund är alltid ansvarig för att betala fakturan inom förfallodatum. Annars kommer Klarna att debitera dig en påminnelseavgift.

Återbetalning vid kortköp eller banköverföring

Så fort som din retur har nått oss och vi har hanterat den så kontaktas Klaras för en kreditering av det berörda beloppet. Har du betalt din order med kort eller banköverföring så återbetalas pengarna till samma konto inom ett par dagar. Du får ett mejl ifrån oss så snart som vår returavdelning hanterat din retur. 

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.