Välkommen till Sommarro Golf – Stadsnära golf i Karlstad

Välkommen till Golf för alla på Sommarro Golf, Karlstads närmaste golfanläggning. Ca 2 km från stora torget i Karlstad hittar du oss. Vi har 2 golfbanor, en 12-håls utmanande Inland Links-bana samt en 9-håls Pay and Play bana för alla. Tillsammans med vårt övningsområde och range välkomnar vi alla oavsett om du har provat golf förut eller inte. I vårt klubbhus hittar du café/restaurang, biljard, festlokal, golflounge samt omklädningsrum. Vi har även Karlstads enda golfsimulator, läs mer om den här och hur du bokar. 

Varmt välkommen!

Links

Vi är stolta över att Linksbanans design och konstruktion håller högsta kvalité. Banan kan se platt ut på håll men väl ute på rundan kommer du märka att alla hinder ligger rätt placerade, dessutom tar en runda inte mer än 2,5 timmar. Bunkrar och dammar är rätt placerade både avseende utslag och inspel. Självklart är våra bunkrar synliga så att du inte blir överraskad när du spelar hos oss första gången. Våra greenområden är intressanta genom finurligt ondulerade greener. Vi tycker vi har Karlstads bästa greenområden! Prova själv så får du se.
Du är varmt välkommen till Sommarro, oavsett om du har spelat golf förut eller inte. Det är enkelt att boka, enkelt att komma ut och snabbt att spela. Vi räknar med ca 1,5 timme på Lilla Banan respektive 2,5 timmar på Links. Vi har utrustning om du saknar det och självklart har vi mat, fika, kalla och varma drycker i klubbhuset innan eller efter din runda.

Lilla Banan

Lilla banan, ”Pay & Play”, innehåller 9 hål mellan 110-240m. Det är gemensam tee (utslagsplats) för både herrar och damer. Det är en riktig golfbana i miniatyr kan man säga. Det finns hinder men de är färre och enklare än på en stor bana. Helt enkelt en perfekt banan för nybörjare eller för dig som haft ett uppehåll. Från och med säsongen 2016 kan du även sänka ditt handicap på Lilla banan då den är “slopad”.

 

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.