Lilla Olearysbanan 9 hål – ”Pay and Play”

 Lilla banan ”Pay & Play”, innehåller 9 hål mellan 110-240 m. Det är gemensam tee (utslagsplats) för både herrar och damer. Det är en riktig golfbana i miniatyr kan man säga. Det finns hinder men de är färre och enklare än på en stor bana. Helt enkelt en perfekt banan för nybörjare. Du kan även sänka ditt handicap på Lilla banan då den har fått en slopevärdering.

För att spela på Lilla banan, Pay and Play, behöver du varken ha egen utrustning, grönt kort eller medlemskap. Allt som du behöver finns att köpa eller hyra hos oss. Rolig och prisvärd aktivitet för familjen, personalaktiviteten, friluftsdagen, kompisgänget etc.

Du bokar tid på Lilla Banan via en app som heter Sweetspot. Läs mer om den och hur du bokar här. Alla kan boka via appen, även om du inte har ett aktivt golfID eller handicap. Om ni är ett större gäng eller vill ha en tävling på Lilla Banan, hör gärna av er så kan vi boka av och hjälpa er.

Vi har numera tidsbokning på banan och du behöver boka tid innan du spelar. Du bokar din tid i en app som heter ”Sweetspot” eller i vår reception i klubbhuset.

Ladda ned appen för iPhone:https://itunes.apple.com/se/app/sweetspot/id1234606187?l=en&mt=8

Ladda ned appen för Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hisweetspot.sweetspot

Behöver du hjälp eller har du frågor, kontakta någon i receptionen, ring eller maila oss. Ha gärna lite överseende nu i övergången från bollränna och tipsa gärna alla som spelar att ladda ned och använda appen.

Alla Dagar Heldag
Vuxen/Senior 160 kr
Links/Flexmedlem Sommarro 120 kr
Junior upp till 17 år, 50 % 80 kr
Student & CSN 120 kr
Övrigt
Hyra golfset (max 2 personer/set) 100 kr
Vagn 40 kr
Vintergreenfee kan tillämpas vissa tider/dagar

Nedan ser du slopetabell för alla, obs gäller på 18 hål