Årets Herrgolf är slut för 2018. Under året har vi haft 431 startade i herrgolfen på de 17 deltävlingar vi haft på onsdagar. Vi har ett snitt på 25,4 per tävling vilket är högre än 2017. Välkommen tillbaka till herrgolfen 2019!

Läs allt om finalen KIA-masters här

Du ser totallistan för A- och B-klass samt Ecelctic under ”Order of Merit” på resp. deltävling (du måste logga in på Min Golf för detta)

Herrgolf 2.0 – 2018

Välkommen till årets upplaga av Sommarros herrgolfen som är till för att få så många som möjligt att delta samtidigt som vi träffar nya och gamla golfkompisar. Vi har i år gjort förändringar i upplägget och hoppas att detta leder till att fler vill vara med och spela.
Herrgolfen är en serie tävlingar som går av stapeln på onsdagar mellan 9 maj och XX augusti och med en finaltävling i form av KIA Masters.

Årets första herrgolf spelas 9 maj – i gammal form spela när du vill med valfri partner, anmäl och betala innan start.

Från och med onsdag 16 maj:

  • Lottade bollar med start från 16:30, anmälan senast kl.12:00 på tävlingsdagen välj tidig eller sen start
  • VSOP spelas innan kl.15:00 på speldagen annars är det lottad boll som gäller om du vill deltaga.
  • För att vara kvalificerad för finalen ska man ha spelat minst 6 herrgolftävlingar.
  • 3 stycken månadsfinaler där poängen är dubblerade, datum återkommer vi till
  • KIA masters (finaldagen) är två tävlingar, förutom den traditionella Kia Masters så är det även den sista herrgolftävlingen, och även här dubblerar vi poängen för att öka spänningen.
  • Ett spelschema tas fram med lite varierande spelformer av enklare slag utöver ordinarie slaggolf, Vit tee, röd tee, poängbogey, tre klubbor och en putter osv.
  • Anmälan via GIT, 60 kr i startavgift som betalas i receptionen/Swishas till 123 188 1994 (Sommarro Golf)
  • Pris under speldagarna lämnas ut via presentkort (konto i kassan på ditt GolfID) och fördelningen blir 180, 120 och 60 kronor förutsatt att det är minst 10 som spelar i varje klass. Resterande del av startavgiften går till finalen och eventuella månadsfinaler.
  • KOM IHÅG att totalvinnaren under året vinner även 50 % av sin spelavgift för nästkommande år, flit och bra spel under året lönar sig.

Vi i herrkommittén hoppas på ett stort deltagande och att vi hjälps åt att få fler att spela Sommarros herrgolf.

Har du frågor så kontaktar du någon av oss
Golfhälsningar

Kontaktpersoner

Martin Lindén 054-15 90 15 martin@sommarogolf.se
Ingemar Johansson
Martin Rosén
Joakim Ahl
Håkan Sten