Carlstad Ölhall Trophy Herrgolf 2021

Välkommen till Carlstad Ölhall Torsdagbollen (Herrgolf) på Sommarro – nu på torsdagar. – Årets totalvinnare erhålller Guldmedlemskap 2022!

Vi spelar varje omgång i två klasser där vi delar upp 50 % av de startande i varje klass. Du anmäler dig genom att betala 80 kr när du anmäler dig eller direkt i receptionen. Scorekort skickas digitalt via OnTag efter rundan till reception@sommarogolf.se senast 23:59 torsdag kväll. Vill du avsluta dagens tävlingsvarv med mat har du 20 % på notan på Carlstad Ölhall samma dag som du spelat.

Dagen efter spel går vi igenom betalande och lägger in de scorekort som mailats in för att få fram resultat. En vinnare per klass erhåller middag för två på Carlstad Ölhall som kan nyttjas senast torsdag veckan efter. Resterande prisbord och totalvinnare av Carlstad Ölhall Order of Merit kommer att koras på en gemensam samling senare under året.

  • Boka valfri starttid med valfri partner någon gång under torsdagen.
  • “Anmäl” dig genom att betala direkt via Min Golf Tävling eller i receptionen.
  • Minst en person i bollen för ett digitalt scorekort i din OnTag-app som efter rundan delas/mailas till reception@sommarogolf.se senast 23:59 torsdag kväll.
  • Under fredagen anmäler vi alla som betalt samt registrerar de scorer som mailats till oss för att få fram att resultat.
  • Herrgolfen spelas singel slaggolf över 12-hål på Links från gul tee i två klasser (50 % av startande i varje klass).

Vinnare i varje klass erhåller en middag för två personer (exkl. dryck) på Carlstad Ölhall som kan nyttjas senast onsdag veckan efter vinst. Resterande priser och totalmästare kommer att koras senare under säsongen och med en avslutning som vi brukar ha, förhoppningsvis tillsammans med det beror på läget senare i sommar/höst.

Vi är lyckosamma som kan spela och ha öppet golfen i dessa tider så vi uppmanar alla att tvätta händer, håll avstånd och stanna hemma om du har symtom eller är sjuk. Tillsammans kan vi ha kul och fortsätta spela golf men samtidigt iaktta försiktighet. 

 

Kontaktpersoner

Martin Lindén 054-15 90 15 martin@sommarogolf.se

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.