Medlemsförmån – Hyr hus i Spanien

Sommarro Golfs medlemmar har nu möjlighet att i samarbete med Costablancahus.se och Sommarromedlemmen Henrik Wall att hyra ett fristående semesterhus i Villamartin, Orihuela Costa. Huset är 185 kvadratmeter med 4 sovrum, 2½ badrum, pool, stor privat terrass med utsikt över golfbanan Campo de Golf Villamartin.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Här har du nära till de bästa golfbanorna på hela Costa Blanca såsom Campo de Golf Villamartín, Las Ramblas de Campoamor och Las Colinas Golf & Country Club. På några minuter når du de vackra stränderna i La Zenia, Cabo Roig eller Aquamarina. 2,6 km bort hittar ni Zenia Boulevard som är ett av södra Europas största köpcentrum. Huset ligger 50 minuter från Alicante flygplats som trafikeras av Norwegian, Ryanair eller SAS från flertalet flygplaster i Sverige och Norge.

Som medlem på Sommarro erhåller du 15% rabatt. Prisexempel för en vecka under vinterhalvåret är 7.500 kr. Alla avgifter för boendet är inkluderat såsom sängkläder, handdukar, el, vatten, värme och utflyttningsstädning. För bokning och tillgänglighet besök www.costablancahus.se eller kontakta Henrik Wall på telefon 0709-616155.