Meny och priser

Under högsäsong april-september serverar vi mat mellan 11.30 – 17.30.
Vår meny är komponerad för att uppskattas av golfare i första hand men alla gäster är lika välkomna.

Rätterna på vår standardmeny kan du alltid få under tider då köket är öppet.

Standardmeny

Clubsandwich, Klassisk kycklingrätt med alla tillbehör
Linksburgare – Vår omtyckta 200g hamburgare av extra fint kött med strips och tillbehör
Dagens Pasta – Matig pastarätt med olika goda pastasåser
Fish & Chips- Klasssisk rätt till alla golfare
Dagens Soppa – Vi har alltid en hemlagad soppa på buffé
Wrap – Tunnbrödswrap fylld med grillad kyckling
Toast – varm macka med ost/Skinka eller Ost/Salami
Pastasallad – matig sallad pasta som bas och olika tillbehör
Grekisk Sallad – Klassisk sallad
_______________________________________

Festlokal, mat och dryck

När du bokar vår lokal för privata fester erbjuder vi följande standard kuvertpriser om man är minimum 30 personer.
Vid färre än 30 personer tillkommer en lokalhyra 2000:-
Bokningsavgift 10% av offererat pris faktureras som en handpenning.
Sommarros varma buffé
Helstekt fläskfilé, smörslungad persiljepotatis, rosépepparsås, ädelostpaj, grönsallad, brieost, kex & druvor, kaffe
215:-
Kallskuret på buffé
Marinerad kycklingfilé, paj, rostbiff, potatissallad med rädisor, grönsallad, mozzarella med tomat & basilika, salladsost med rödlök & rucola, bröd & brieost, kaffe
195:-
Festmat med tallriksservering
Skagencanapé 70:-
Mustig svampsoppa med sherrybas 75:-
Fläskfilé med smörslungad persiljepotatis, rosépepparsås 185:-
Helstekt oxfilé, med gratäng eller klyftpotatis, bourgongneskysås 225:-
Vit chokladpannacotta med björnbär 60:-
Lingonparfait på bärspegel 70:-
Frukt och bärsymfoni 70:-
Kontakta oss för alternativa menyförslag.
Drycker (exempel)
Husets röda/vita/rosé per glas 15 cl 50:-
Husets röds/vita per flaska 220:-
Carlsberg starköl på tapp 40cl 50:-
Öl på flaska 50 cl, Mariestad, Tuborg, Spaten mfl 60/65:-
Öl på flaska 33 cl HOF, Tuborg Grön mfl 45:-
Gin&Tonic 4 cl 75:-
Avec 4 cl Cognac, Cointreau, mfl 60:-
_______________________________________

Catering

Marinerade kycklingspett & rostbiff (ca 110 g/ port), potatissallad med rädisor, bladspenat och senapsdressing, frukt, bröd & ost, salladsost med rödlök och rucola eller mozzarella med tomat & basilika 185:-