Spelavgifter 2019

Här ser du en snabb överblick på våra alternativ, längre ned ser du mer innehåll och detaljer. I alla våra kategorier ingår att du blir medlem i Svenska Golfförbundet inklusive Min Golf, tidning, försäkring m.m.  Du kan välja att lägga upp din avgift på autogiro per månad, avgiften ser du inom parentes vid respektive kategori inkl. en admin kostnad. Du förbinder dig till 12 månad autogiro, sedan löper det vidare med en månad uppsägning. Vi har inga medlems/spelrätter/aktier/obligationer, städavgifter eller extraavgifter som tillkommer!

Har du frågor om innehåll eller betalning, kontakta oss på 054-159015 eller medlem@sommarrogolf.se.

Kom ihåg friskvårdsmöjligheten. Du som är med och spelar golf på Sommarro har en extra fördel, hela summan du betalar in gäller som spelavgift och du kan således nyttja hela summan som friskvård. Läs mer om golf som friskvård här.

Betala i tid och spara:
Passa på, våra avgifter gäller till 28/2 2019. Efter det datumet tillkommer 400 kr i registreringsavgift (gäller Lilla, Links och Stora).

Stora medlemskapet

Vårt ”största” kategori med fritt spel på Links & Lilla Banan inklusive rabatt i café, på rangen och andra mervärden. Om du är under 30 år, Student eller över 65 år har du rabatt

Links Medlemskapet

Links är till för dig som villa spela mest på stora banan som vi kallar Links. Det ger dig full spelrätt på Linksbanan under hela säsongen.

Lilla Medlemskapet

Lilla är perfekt för dig som precis startat ditt golfspel, går en nybörjarkurs eller vill komma igång igen. Du får fritt spel på Lilla Banan hela säsongen.

Flexmedlem

Flexmedlemskapet är vårt Greenfeealternativ där du blir medlem i SGF samt har rabatt vid spel på Links och Lilla Banan.

Innehåll och avgifter för våra alternativ

Spelavgifter:
Stora Spelavgift – 4900 kr (autogiro 433 kr/mån)
Stora +65 år – 4400 kr (392 kr/mån)
Stora Under 30 år/Student – 3900 kr (350 kr/mån)

Betala i tid och spara:
Passa på, våra avgifter ovan gäller till 28/2 2019. Efter det datumet tillkommer 400 kr i registreringsavgift (gäller Lilla, Links och Stora).

I Stora spelavgiften ingår:

 • Medlemskap i Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • Obegränsat spel på Links
 • Obegränsat spel på Lilla Banan
 • Rätt att hyra bagskåp samt företräde i skåpkön
 • 10 % på kaffe, fika, dricka och dagens lunch
 • 100 kr i rabatt när du hyr ett bagskåp
 • 50% fler bollar varje gång du laddar ditt rangechip
 • Fri lånevagn när du spelar
 • 100 kr rabatt på hyra av golfbil
 • Fri biljard i klubbhuset
 • Rabatt på hyra av Golfsimulator
 • Greenfeegäster i samma boll har 70 kr rabatt på helgen, ni måste var med och säga till vid betalning och går inte att kombinera med annan rabatt t.ex. Värmlandsgreenfee.
 • Ingen tävlingsgreenfee vid tävlingsspel på våra samarbetsklubbar Bryngfjorden & Billerud (ordinarie klubbtävlingar)

Spelavgifter:
Links Spelavgift – 3900 kr ( autogiro 350 kr/mån)

Betala i tid och spara:
Passa på, våra avgifter ovan gäller till 28/2 2019. Efter det datumet tillkommer 400 kr i registreringsavgift (gäller Lilla, Links och Stora).

I Links spelavgift ingår:

 • Medlemskap i Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • Obegränsat spel på Links
 • Du betalar greenfee Lilla banan 120:- alla dagar
 • Rätt att hyra bagskåp
 • Ingen tävlingsgreenfee vid tävlingsspel på våra samarbetsklubbar Bryngfjorden & Billerud (ordinarie tävlingar)

Spelavgift: 2200 kr (Autogiro 208 kr/mån)

Betala i tid och spara:
Passa på, våra avgifter ovan gäller till 28/2 2019. Efter det datumet tillkommer 400 kr i registreringsavgift (gäller Lilla, Links och Stora).

I Lilla medlemskapet ingår:

 • Medlemskap i Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • Obegränsat spel på Lilla Banan
 • Du betalar greenfee Links 230 kr vardagar, 250 kr helgdarag
 • Rätt att hyra bagskåp

Nyhet 2019: Flex + 1 – 995 kr

Uppge ditt golfID som referens vid betalning.

I Flex +1 medlemskapet ingår:

 • Medlemskap Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • Första rundan/greenfee på Links betald
 • Du betalar ordinarie 230 kr greenfee på vardagar och 250 kr helgdagar, boka tid som vanligt.
 • Du betalar greenfee Lilla banan 120 kr alla dagar, betala kassa/swish/entrén innan du spelar

Vanliga frågor och svar:

Varför välja Sommarro Golf

Tillgänglighet

Välj Sommarro om det är viktigt för dig att kunna spela golf när du vill och har tid. Det mycket sällan fullbokat hos oss.

Närhet och Miljö

Välj Sommarro om du vill slippa kostsamma bilresor till och från golfbanan. Till oss kan du cykla eller ta stadsbussen (3an) till klubbhuset. Vilken annan golfbana har den möjligheten ? Om du har 2 mil till golfbanan och spelar 10 ggr om året sparar du minst tusenlappen i reskostnader om du väljer Sommarro. Spelar du mycket spar du hela årsavgiften !!

Vi har skåp till uthyrning som många av våra All Inclusive medlemmar har skaffat. Kolla hur det ser ut i klubbhuset.

Gå en virtuell tur i klubbhuset.

Ingen investering, Ingen risk

Alla vet att många spelrätter inte värda papperet de är skrivna på. På Sommarro betalar du bara för spelet, det finns  inga aktier eller obligationer.

Inga dolda avgifter

Vadå städavgift eller medlemsavgift!? Hos oss ingår skötseln av banan, spelavgift och medlemsavgiften i din årsavgift.

Golf som friskvård

Äntligen. Golf som friskvård.  Vi på Sommarro kan hjälpa dig med frågor och allt praktiskt runt detta. Vi har både träningsutrymme, möjlighet till spel och utbildning som allt numera ingår och kan nyttjas med den skattefria friskvårdersättningen. Du som är med och spelar golf på Sommarro har en extra fördel, hela summan du betalar in gäller som spelavgift och du kan således nyttja hela summan som friskvård.

Domen kvalificerar golf som ”motion eller friskvård av enklare slag”, vilket är grundregeln för friskvårdsbidrag. Därmed kan anställda som har friskvårdsbidrag via sin arbetsgivare använda det för i princip all form av golfspel och träning. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet.

Läs mer här

Bråttom att bli medlem ?

Har du bråttom att bli medlem ?

Om du har bråttom att aktivera ditt medlemskap skall du åka ut till klubben och betala i kassan med kort,kontanter eller med Swish. Då kan vi aktivera ditt medlemskap direkt på plats. Om du betalar via Bankgiro får du räkna med minimum en veckas fördröjning innan betalningen blir registrerad och kan börja spela.

 

Hur betalar man spelavgiften ?

Autogiro

Vi erbjuder autogiro för våra alla medlemskap. Det gör det enkelt för dig att dela upp din kostnad över året. Du ser månadskostnaden  i tabellen nedan. Du kan starta ditt autogiro när du vill men du kan inte avsluta innan du har betalat i minst 12 månader. När det gått 12 månader förlängs ditt medlemskap och autogiro automatiskt och du har en månad uppsägningstid. Du måste höra av dig till oss om avbryta ditt medlemskap och/eller autogiro. I månadsavgiften ingår en administrativ avgift om 25:- som är till för att täcka vår våra kostnader för administration, systemkostnader och bankavgifter. Om du är intresserad av autogiro kan du numera göra en ansökan direkt via Min Golf, Mina Sidor, Mina Betalningar på webben. Om du saknar medel på ditt konto eller om vi av någon annan anledning inte kan debitera kommer vi att kontakta dig och dra dubbelt månaden efter. Vid årets slut samt efter juni månad, fakturerar vi ev. skuld och nollställer den i systemet.

Obs ! Du måste finnas som medlem i vårt medlemsregister och ha en obetald avgift innan du kan ansöka om autogiro via webben. Så kontakta oss i receptionen eller via mail om du inte redan är medlem.  Villkor för autogiro kan du läsa här. Läs villkor för autogiro   När du har läst villkoren loggar du i i Min Golf och gör din ansökan där .

Autogiro via Min Golf

Autogiro via Min Golf

Swish   123 188 1994

Bestäm vilket medlemskap som passar dig, hör av dig om du är osäker. Swisha in motsvarande belopp till vårt swishnummer. Ange alltid ditt golfID och typ av medlemskap som referens så att vi kan boka din betalning rätt. Kvitto på betalningen finns i din Swish App.

Bankgiro   BG 5467-6358

Bestäm vilket medlemskap som passar dig, hör av dig om du är osäker. Betala in motsvarande avgift på vårt BankGiro. Ange alltid ditt golfID och typ av medlemskap som referens så att vi kan boka din betalning rätt. Kvitto på betalningen finns i din internetbank.

Betala i  kassan ute på klubben

Betala med kontanter eller kort i kassan. Ditt medlemskap blir aktivt direkt.

Är du junior ?

Junior på Sommarro

Som enda anläggning i Sverige har vi en helt egen golfklubb för våra juniorer. Vanligtvis sköts juniorverksamheten som en kommitté i den vanliga golfklubben. Då finns det alltid en strid inom klubben vad olika medel skall användas till. Skall det satsas på banan, klubbhuset, elitlaget eller juniorerna.

I vårt fall är juniorklubben en egen juridisk organisation med sin egen ekonomi. Genom juniorklubben, Sommarro Junior Golfklubb,  får våra juniorer bästa tänkbara stöttning från tränare och ledare. Genom att Juniorklubben helt kan fokusera på sin egen verksamhet kan vi erbjuda ett riktigt paket av träning/tävling/golfkul för alla åldrar. Klubben har givetvis ett nära samarbete med Sommarro Golf AB och Sommarro är våra hemmabana.

OBS ! för medlemskap i juniorklubben gäller enbart inbetalning till juniorklubbens bankgiro.

Bankgiro   BG 363-1827

Priset för olika medlemskap beror på hur gammal du är. Kolla på juniorklubben hemsida för priser. Betala in rätt avgift på BankGiro 363-1827 (använd golfID som referens).

Möjlighet att hyra Bagskåp

Bagförvaring

Det finns möjlighet att hyra ett bagskåp för dig som valt ett medlemskap med obegränsat spel på någon av våra banor. Tanken med skåpen är att underlätta för dig som spelar mycket att ta bussen eller cykeln till banan. Antalet skåp är begränsat vilket gör att det finns en kölista. Vi har 80 st träskåp som på bilden nedan och 40 tal plåtskåp av enklare modell. Vi varje årsskifte brukar några skåp bli lediga.

 • Träskåpen kostar 600:- per år

 • Plåtskåpen kostar 500:- per år

Väljer du vårt finaste medlemskap All Inklusive har du förtur i kön för att få ett skåp. Du får dessutom 100:- i rabatt på skåpet/år så länge du behåller vårt för tiden finaste medlemskap med obegränsat spel.

Ställa dig i skåpkö

Skicka ett mail till oss om du vill ställa dig i Skåpkön.

Flexmedlemmar

Om du har valt ett flexmedlemskap, dvs spelar mycket lite hos oss,  kan du tyvärr inte få hyra något bagskåp. Då tillgången är begränsad måste skåpen tilldelas de medlemmar som anses ha större användning för sitt skåp. Om du av någon anledning nedgraderat ditt medlemskap till flex måste du återlämna ditt skåp.

 

Bagskåp