Spelavgifter för 2021 kommer inom kort

 Spelavgifter 2020

Här ser du en snabb överblick på våra alternativ, längre ned ser du mer innehåll och detaljer. I alla våra kategorier ingår att du blir medlem i Svenska Golfförbundet inklusive Min Golf, försäkring m.m.  Du kan välja att lägga upp din avgift på autogiro per månad, avgiften ser du inom parentes vid respektive kategori inkl. en administrativ kostnad. Du förbinder dig till 12 månad autogiro, sedan löper det vidare med en månad uppsägning. Vi har inga medlems/spelrätter/aktier/obligationer, städavgifter eller extraavgifter som tillkommer!

Vill du bli medlem?
Fyll i vår medlemsansökan så läggs du in per automatik. Betalar du direkt på Min Golf blir du aktiverad och kan spela direkt. Medlemsansök online här.
Hur betalar man annars?
Du kan även betala in på Sommarro Golfs Bankgiro 5467-6358 eller Swisha till 123 188 1994 (uppge GolfID som meddelande). Det kan ta några dagar innan vi har aktiverat dig. Vill du hellre komma in och betala så går det utmärkt. Vill du ändra kategori, är du ny eller har du frågor om innehåll eller betalning, kontakta oss på 054-159015 eller medlem@sommarrogolf.se.

Välkommen-rabatt om ni är minst två nya
Passa på, om du och en vän löser spelavgift 2020 på Sommarro erhåller ni 500 kr vardera i rabatt på ordinarie pris (gäller Lilla, Links och Guld).  Denna kampanj gäller alla nya som väljer Sommarro Golf 2020.

Kom ihåg friskvårdsmöjligheten. Du som är med och spelar golf på Sommarro har en extra fördel, hela summan du betalar in gäller som spelavgift och du kan således nyttja hela summan som friskvård. Läs mer om golf som friskvård här.

Guld medlemskapet

Vårt ”största” kategori med fritt spel på Links & Lilla Banan inklusive rabatt i café, på rangen och andra mervärden. Om du är under 30 år, Student eller över 65 år har du rabatt

Links Medlemskapet

Links är till för dig som villa spela mest på stora banan som vi kallar Links. Det ger dig full spelrätt på Linksbanan under hela säsongen.

Lilla Medlemskapet

Lilla är perfekt för dig som precis startat ditt golfspel, går en nybörjarkurs eller vill komma igång igen. Du får fritt spel på Lilla Banan hela säsongen.

Flexmedlem

Flexmedlemskapet är vårt Greenfeealternativ där du blir medlem i SGF samt har rabatt vid spel på Links och Lilla Banan.

Innehåll och avgifter för våra alternativ

Spelavgifter 2020:
Guld Spelavgift – 5 450 kr (autogiro 433 kr/mån)
Guld +65 år – 4 950 kr (392 kr/mån)
Guld Under 30 år/Student – 4 450 kr (350 kr/mån)

Välkommen-rabatt om ni är minst två nya!
Passa på, om du och en vän löser spelavgift 2020 på Sommarro erhåller ni 500 kr vardera i rabatt på ordinarie priser ovan. Kom in eller kontakta oss för mer information och hur du erhåller rabatten.

I Guld spelavgiften ingår:

 • Medlemskap i Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • Obegränsat spel på Links
 • Obegränsat spel på Lilla Banan
 • 20 % rabatt på ordinarie greenfee vid spel på Bryngfjorden Golf.
 • Rätt att hyra bagskåp samt företräde i skåpkön
 • 10 % på kaffe, fika, dricka och dagens lunch
 • 100 kr i rabatt när du hyr ett bagskåp
 • 50% fler bollar varje gång du laddar ditt rangekort i receptionen
 • Fri lånevagn när du spelar
 • 100 kr rabatt på hyra av golfbil
 • Fri biljard i klubbhuset
 • Rabatt på hyra av Golfsimulator
 • Greenfeegäster i samma boll har 10 % rabatt på det dynamiska pris som gäller vid bokningstillfället, gäller på Links & Lilla

Spelavgifter 2020:
Links Spelavgift – 4 450 kr ( autogiro 350 kr/mån)

Välkommen-rabatt om ni är minst två nya
Passa på, om du och en vän löser spelavgift 2020 på Sommarro erhåller ni 500 kr vardera i rabatt på ordinarie priser ovan. Kom in eller kontakta oss för mer information och hur du erhåller rabatten.
.

I Links spelavgift ingår:

 • Medlemskap i Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • Obegränsat spel på Links
 • Du får 25 % rabatt på det aktuella greenfeepris som gäller vid bokning på  Lilla Banan.
 • Boka tid via appen Sweetspot
 • Rätt att hyra bagskåp

Spelavgifter 2020:

Lilla Spelavgift 2 750 kr (Autogiro 208 kr/mån)

Välkommen-rabatt om ni är minst två nya
Passa på, om du och en vän löser spelavgift 2020 på Sommarro erhåller ni 500 kr vardera i rabatt på ordinarie priser ovan. Kom in eller kontakta oss för mer information och hur du erhåller rabatten.

I Lilla medlemskapet ingår:

 • Medlemskap i Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • Obegränsat spel på Lilla Banan
 • Du får 25 % rabatt på det aktuella greenfeepris som gäller vid bokning på Links. 
 • Boka tid via appen Sweetspot
 • Rätt att hyra bagskåp

Flex – 995 kr

Uppge ditt golfID som referens vid betalning.

I Flex medlemskapet ingår:

 • Medlemskap Svenska Golfförbundet via Sommarro Golf
 • En greenfee på Links
 • Du får 25 % rabatt på det aktuella greenfeepris som gäller vid bokning. Gäller både på Links & Lilla Banan.
 • Boka tid via appen Sweetspot

Vanliga frågor och svar:

Varför välja Sommarro Golf

Tillgänglighet

Välj Sommarro om det är viktigt för dig att kunna spela golf när du vill och har tid. Det mycket sällan fullbokat hos oss.

Närhet och Miljö

Välj Sommarro om du vill slippa kostsamma bilresor till och från golfbanan. Till oss kan du cykla eller ta stadsbussen (3an) till klubbhuset. Vilken annan golfbana har den möjligheten ? Om du har 2 mil till golfbanan och spelar 10 ggr om året sparar du minst tusenlappen i reskostnader om du väljer Sommarro. Spelar du mycket spar du hela årsavgiften !!

Vi har skåp till uthyrning som många av våra All Inclusive medlemmar har skaffat. Kolla hur det ser ut i klubbhuset.

Gå en virtuell tur i klubbhuset.

Ingen investering, Ingen risk

Alla vet att många spelrätter inte värda papperet de är skrivna på. På Sommarro betalar du bara för spelet, det finns  inga aktier eller obligationer.

Inga dolda avgifter

Vadå städavgift eller medlemsavgift!? Hos oss ingår skötseln av banan, spelavgift och medlemsavgiften i din årsavgift.

Golf som friskvård
Äntligen. Golf som friskvård.  Vi på Sommarro kan hjälpa dig med frågor och allt praktiskt runt detta. Vi har både träningsutrymme, möjlighet till spel och utbildning som allt numera ingår och kan nyttjas med den skattefria friskvårdersättningen. Du som är med och spelar golf på Sommarro har en extra fördel, hela summan du betalar in gäller som spelavgift och du kan således nyttja hela summan som friskvård.

Domen kvalificerar golf som ”motion eller friskvård av enklare slag”, vilket är grundregeln för friskvårdsbidrag. Därmed kan anställda som har friskvårdsbidrag via sin arbetsgivare använda det för i princip all form av golfspel och träning. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet.

Läs mer här

Bråttom att bli medlem ?

Har du bråttom att bli medlem ?

Om du har bråttom att aktivera ditt medlemskap skall du åka ut till klubben och betala i kassan med kort,kontanter eller med Swish. Då kan vi aktivera ditt medlemskap direkt på plats. Om du betalar via Bankgiro får du räkna med minimum en veckas fördröjning innan betalningen blir registrerad och kan börja spela.

 

Hur betalar man spelavgiften?

Swish   123 188 1994

Bestäm vilket medlemskap som passar dig, hör av dig om du är osäker. Swisha in motsvarande belopp till vårt swishnummer. Ange alltid ditt golfID och typ av medlemskap som referens så att vi kan boka din betalning rätt. Kvitto på betalningen finns i din Swish App.

Bankgiro   BG 5467-6358

Bestäm vilket medlemskap som passar dig, hör av dig om du är osäker. Betala in motsvarande avgift på vårt BankGiro. Ange alltid ditt golfID och typ av medlemskap som referens så att vi kan boka din betalning rätt. Kvitto på betalningen finns i din internetbank.

Betala i  kassan ute på klubben

Betala med kontanter eller kort i kassan. Ditt medlemskap blir aktivt direkt.

Autogiro

Vi erbjuder autogiro för våra alla medlemskap. Det gör det enkelt för dig att dela upp din kostnad över året. Du ser månadskostnaden  i tabellen nedan. Du kan starta ditt autogiro när du vill men du kan inte avsluta innan du har betalat i minst 12 månader. När det gått 12 månader förlängs ditt medlemskap och autogiro automatiskt och du har en månad uppsägningstid. Du måste höra av dig till oss om avbryta ditt medlemskap och/eller autogiro. I månadsavgiften ingår en administrativ avgift om 25:- som är till för att täcka vår våra kostnader för administration, systemkostnader och bankavgifter. Om du är intresserad av autogiro kan du numera göra en ansökan direkt via Min Golf, Mina Sidor, Mina Betalningar på webben. Om du saknar medel på ditt konto eller om vi av någon annan anledning inte kan debitera kommer vi att kontakta dig och dra dubbelt månaden efter. Efter två månader utan täckning/betalning skickar vi en faktura på din skuld plus en fakturavgift på 50 kr för att täcka extra administration.

Obs ! Du måste finnas som medlem i vårt medlemsregister och ha en obetald avgift innan du kan ansöka om autogiro via webben. Så kontakta oss i receptionen eller via mail om du inte redan är medlem.  Villkor för autogiro kan du läsa här. Läs villkor för autogiro   När du har läst villkoren loggar du i i Min Golf och gör din ansökan där .

Autogiro via Min Golf

Autogiro via Min Golf

 

Är du junior ?

Junior på Sommarro

Som enda anläggning i Sverige har vi en helt egen golfklubb för våra juniorer. Vanligtvis sköts juniorverksamheten som en kommitté i den vanliga golfklubben. Då finns det alltid en strid inom klubben vad olika medel skall användas till. Skall det satsas på banan, klubbhuset, elitlaget eller juniorerna.

I vårt fall är juniorklubben en egen juridisk organisation med sin egen ekonomi. Genom juniorklubben, Sommarro Junior Golfklubb,  får våra juniorer bästa tänkbara stöttning från tränare och ledare. Genom att Juniorklubben helt kan fokusera på sin egen verksamhet kan vi erbjuda ett riktigt paket av träning/tävling/golfkul för alla åldrar. Klubben har givetvis ett nära samarbete med Sommarro Golf AB och Sommarro är våra hemmabana.

OBS ! för medlemskap i juniorklubben gäller enbart inbetalning till juniorklubbens bankgiro.

Bankgiro   BG 363-1827

Priset för olika medlemskap beror på hur gammal du är. Kolla på juniorklubben hemsida för priser. Betala in rätt avgift på BankGiro 363-1827 (använd golfID som referens).

Medlemsvillkor
§ 1. Medlemskap
Medlemskapet i Sommarro Golf är personligt. Minimiålder för att teckna medlemsavtal är 21 år dvs. senior. För medlem som ej fyllt 21 år hänvisar vi till Sommarro Junior GK. Medlem är skyldig att omgående meddela Sommarro vid ändring av namn, adress, telefonnummer och andra lämnade uppgifter. All korrespondens från Sommarro går till adress i GIT (Golfens IT-system).

§ 2. Betalning
Avtalat pris förutsätter att betalning sker på överenskommet vis.

Köp via Min Golf
Tecknas medlemskap via Min Golf betalar man med betalkort/bankkort.

Kontant/kortbetalning i receptionen alt. Swish via mobil
Vid tecknande av avtal betalas kostnaden för medlemskapet i sin helhet vid avtalets ingående och gäller enligt kalenderår.

Betalning via autogiro
Alla spelavgifter erläggs månadsvis i förskott. Autogirodragningarna sker vid varje månadsskifte (mellan den 25-31:e dagen i månaden). Autogiroavtalet gäller tillsvidare i först 12 mån och därefter med en månads uppsägning tills avtalet sägs upp av endera parten. Sommarro förbehåller sig rätten att debitera ränta enligt lag, administrativa avgifter, påminnelseavgifter och inkassokostnader vid försenad eller utebliven betalning. För autogiroavtalet krävs svenskt personnummer, svenskt kontonummer och giltigt svenskt ID-kort.

§ 3. Avtalstid och uppsägning
Alla avtal har en obligatorisk uppsägningstid på tre månader. Sommarro Golf skickar inte ut någon påminnelse tre mån innan avtalsperioden är slut.

Konkurs
Vid konkurs av Sommarro Golf AB upphör avtalet att gälla.

§ 4. Prisändringar
Månadsavtalet via autogiro är skyddat mot alla slags höjningar under bindningstiden. Därefter kan prishöjning komma att ske. Eventuell prishöjning meddelas medlem minst 90 dagar innan den träder i kraft. Medlem kommer därmed ges möjlighet att frånträda avtalet.

§ 5. Trivselregler
Medlem förutsätts alltid uppträda på ett trevligt sätt som inte stör övriga medlemmar eller personal.

§ 6. Dopning
Sommarro har nolltolerans vad gäller bruk av dopingklassade preparat. Vid användande av dopingpreparat kan medlem komma att stängas av med omedelbar verkan om inte omedelbar rättelse sker. Allt enligt dopinglagen (1991:1969) samt SFS (1999:44).

§ 7. Praktiska ändringar
Sommarro förbehåller sig rätten att göra ändringar beträffande öppettider, förnyelse av bana och träningsområde.

§ 8. Personuppgifter
Uppgifter om medlem behandlas i enlighet med GDPR. Om medlem önskar information om vilka uppgifter som behandlas av Sommarro kommer detta att meddelas av Sommarro. Medlem kan begära rättelse av felaktiga uppgifter.

§ 9. Ångerrätt vid köp på Min Golf/Internet och Swish
Du som privatperson har enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet. Om du ångrar ditt köp vänligen kontakta vår reception, antingen på telefontid, eller mail, medlem@sommarrogolf.se

Möjlighet att hyra Bagskåp

Bagförvaring

Det finns möjlighet att hyra ett bagskåp för dig som valt ett medlemskap med obegränsat spel på någon av våra banor. Tanken med skåpen är att underlätta för dig som spelar mycket att ta bussen eller cykeln till banan. Antalet skåp är begränsat vilket gör att det finns en kölista. Vi har 80 st träskåp som på bilden nedan och 40 tal plåtskåp av enklare modell. Vi varje årsskifte brukar några skåp bli lediga.

 • Träskåpen kostar 600:- per år

 • Plåtskåpen kostar 500:- per år

Väljer du vårt finaste medlemskap All Inklusive har du förtur i kön för att få ett skåp. Du får dessutom 100:- i rabatt på skåpet/år så länge du behåller vårt för tiden finaste medlemskap med obegränsat spel.

Ställa dig i skåpkö

Skicka ett mail till oss om du vill ställa dig i Skåpkön.

Flexmedlemmar

Om du har valt ett flexmedlemskap, dvs spelar mycket lite hos oss,  kan du tyvärr inte få hyra något bagskåp. Då tillgången är begränsad måste skåpen tilldelas de medlemmar som anses ha större användning för sitt skåp. Om du av någon anledning nedgraderat ditt medlemskap till flex måste du återlämna ditt skåp.

 

Bagskåp