Idag fredag 15/1 har vi  dragit skidspår på Sommarro som alla är välkomna till. Vi har dragit två slingor och båda startar på hål 7 (gå skottade vägen ned mot rangen, ca 50 m på vänster sida).

Det är ok med snö, på några bitar lyser gräs igenom då släden tynger ned snön men fryser det på och kommer mer snö blir det bättre och bättre. OBS, viktigt att ni följer spåren och undviker egna spår då vi inte vill ha åkare på känsliga delar av banan (greener, tee & fairways).

Spår 1 som är ca 2,2 km startar och fortsätter på hål 7, rundar dammen, över hål 8, hål 9, följer skogen på hål 10 och hål 3, nedåt hål 3 mot hål 2 över till hål 5 och sedan hela hål 1 tillbaka mot starten.

Spår 2  är ca 1,4 km som startar till höger om det första spåret och går ut över rangen där du följer vänster sida bort mot bakkant rangen och tillbaka på andra sidan rangen ned över till hål 12 rakt över mot hål 11 där du svänger höger. Fortsätt bort mot ettans green i en högersväng tillbaka på ettan för en avslutning mellan rangeplatserna och ettans backtee upp mot starten.

Njut av vinterlandskapet!

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.