Vi  på Sommarro vill bjuda in alla våra medlemmar att stödja två av våra partners nere på stan med ett besök. Som ni vet så är det lite tuffa tider för framförallt restauranger så besök dom gärna eller kanske en take-away till helgen. Om du är Guldmedlem Sommarro Golf vid beställning/bokning och betalning så erhåller du även en rabatt vid ditt besök.

 


20 % rabatt för Guldmedlemmar Sommarro på hela menyn & dryck förutom starksprit.

Varmt välkommen till nyöppnade Tryckeriet, ett nyfiket internationellt kök med fokus på lokala och hållbara råvaror kombinerat med högklassiga drycker. Restaurangen är belägen på Kungsgatan 16, ett kvarter där tryckeriverksamhet bedrevs i över ett sekel, mitt i Klarälvens Karlstad. Läs mer på https://tryckerietkarlstad.se/


20 % rabatt för Guldmedlemmar Sommarro på all mat

En modern ölhall som drivs av goda vänner i Carlstads centralaste punkt mitt emot Centralstationen.
Carlstad ölhall har stor fokus på lokala aktörer runt om i Värmland, men även ett brett sortiment av Sveriges micro-bryggerier och importöl.

Matmenyn är Svensk husmanskost med twist, där all mat lagas från grunden och med fokus på lokala råvaror, menyn är enkel, välsmakande och mättande. Läs mer på https://carlstadolhall.se/


Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.