Under helgen hände det mycket på banan med snö som smälte och en hel del is som började ge med sig. Is är bland det värsta som du kan ha på greenerna då gräset har svårt att få syre och det är lätt att få angrepp och skador. Så vi tackar golfguden för lite hjälpa på traven.

Under måndag och tisdag startade vi upp projekt med att få bort all is och inom kort lägger vi dukar på greener, dels för att skydda mot kalla nätter men också för att behålla temperaturen under fina dagar. Det ser bra ut och vi gör allt vi kan för att få till en så tidig start som möjligt.

Vi får vänta lite med Lilla Banan men vi kunde plocka rangen igår och den rullar på som vanligt, du kan betala med kort eller rangekort och inom kort med Swish.

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.