Äntligen dags igen för golfpremiär 2021 och vi öppnar Links 12-hål skärtorsdag 1 april kl. 12:00 samt Lilla Banan långfredag! Våra banor har klarat vintern bra, det är dock lite blött på en del platser och gräset är inte ett känsligt läge så vi kommer att ha en (1) klubblängds lägesförbättring på hela spelfältet samt mattor på en del korthål. Sweetspot är öppet för bokning.

Vi kommer att klippa samt vältra och dressa greener för att få en bra yta att spela golf på. Banan kommer att spelas ordinarie förutom mattor på en del korthål och du bokar och betalar din speltid via appen Sweetspot. Se till att betala din starttid inom tre timmar från bokning, annars avbokas er tid. Greenfee vardagar 350 kr, helger 400 kr och juniorer 100 kr alla dagar, inga andra samarbeten eller rabatter gäller tills vidare. Vi har tidsbokning alla dagar 06-22 men kommer att justera/stänga en del tider framförallt vid risk för frost eller banarbeta. Vi kommer också att flytta ihop en- och tvåbollar för att fler ska få chansen och bättre flyt på banan.

Eftersom det är virustider vill vi påminna alla våra gäster och medlemmar om att följa rekommendationer från www.krisinformation.se, (där du finner fler råd om förebyggande åtgärder). Vi bidrar till att bromsa smittspridningen genom att: stanna hemma om man känner sig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom. Var noga med din hygien och tvätta händerna ofta. Vi ber också endast en person per sällskap att gå in i receptionen för scorekort mm, använd gärna digitalt scorekort, boka, betala och ankomstregistrera dig digitalt i Sweetspot och undvik all närkontakt förutom till din golfboll.

I sammanhanget är golf relativt sett lyckligt lottat. Ute i friska luften och med respektfulla avstånd från medspelare bedöms risken för smittspridning som begränsad. Golf är en av få fritidssysselsättningar som går att utöva fullt ut under förutsättning att skärpta individuella hygienregler följs och att golfanläggningarna hålls så ”kontaktfria” som möjligt. 

Vi kommer att anpassa vår verksamhet efter de senaste råden, framförallt där människor samlas för att undvika onödig kontakt och vi hoppas att alla känner sig trygga att komma till Sommarro och att alla känner att vi värnar om våra medlemmar, gäster och personal.

Bevattning på 30 mars

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.