Spelavgifter, innehåll och avgifter för säsongen 2023 om du betalar senast 28 februari 2023.

Kom ihåg att det inte tillkommer några andra avgifter som medlem- och städavgifter som det gör hos andra. Hela summan är friskvårdsberättigad och det enklaste sättet att få ett intyg är att betala via Min Golf så får du ett kvitto mailat direkt. Vill du ha en central belägen anläggning (mindre transportkostnader), som öppnar tidigt (3-5 veckor mer spel 2022) och som fokuserar på hög tillgänglighet och snabba ronder ska du välja Sommarro. Kontakta oss på medlem@sommarrogolf.se eller 054-159015 för mer information eller för att lösa din golfplats för 2023.

  • Guld är för dig som spelar mycket och vill får mervärden hos oss och våra samarbetspartners – Guld är vår “största” kategori med fritt spel på båda banor, medlemskap i Svenska Golfförbundet, greenfeerabatt hos våra samarbetsklubbar, rabatt på fika och mat i restaurangen, fri hyrvagn, billigare golfbilshyra, rabatt på simulatorspel, ingen tävlingsgreenfee på Bryngfjorden och alla dina gäster erhåller “gäst till medlem” rabatt.
  • Flex 30 inkl. Lilla Banan är för dig som spelar mer är 10 rundor på Links med också vill ha fritt spel på Lilla Banan – 30 förbetalade rundor är med från start och fritt spel på Lilla Banan. Självklart ingår medlemskap i Svenska Golfförbundet
  • Flex 2 och Flex 10 är för dig som inte spelar lika mycket men vill gärna ha en “hemmabana” som öppnar tidigt på våren och som är enkel att få tid för spontanspel –  2 resp. 10 rundor ingår på Links och du har rabatt vid spel på Lilla Banan. Medlemskap i Svenska Golfförbundet med Min Golf mm ingår.
  • Lilla är för dig som vill ha fritt spel på Lilla Banan – fritt spel på Lilla Banan och rabatt vid spel på Links. Medlemskap i Svenska Golfförbundet ingår.
Spelavgifter 2023

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.