Sommarro Range

Vår omtyckta range, Karlstads mest centrala, har bra bollar, målgreener som inbjuder till målmedveten och effektiv träning. Vi har en ny rangematta med många platser varav 6 är under tak. Betalning sker direkt vid maskinen med kort/ApplePay eller Swish. Om du laddar ned appen GolfMore kan du köpa värdekort och få bonus på ditt köp.

Alla är välkommna att träna på vår Driving Range!

Sommarro Övningsområde

Vi har en puttinggreen och en chipgreen där du kan träna närspel. Vi vill att greenerna håller lika bra kvalité som på banan och därför är övningsområdet öppet för medlemmar och greenfeegäster när Linksbanan är öppen. Vi har även en övningsbunker och en målgreen där man kan träna pitchning!

Vad kostar det att spela på rangen?

På vår range kan man betala med betalkort, Swish eller via appen GolfMore direkt vid maskinen. Om du köper Top-Up paket via appen får du bonus som ger dig fler bollar. Om du är Guldmedlem får du ytterligare fler bollar vid köp i appen eller i receptionen. Har du ett Solokort behöver du lägga om det till det nya systemet eller helst lägga det i appen direkt. Kontakta receptionen för mer information.
Du kan välja följande alternativ när du köper bollar och värdet dras från ditt saldo eller kort/Swish:

  • 20 bollar kostar 20 kr
  • 40 bollar kostar 38 kr
  • 60 bollar kostar 50 kr

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.