Carlstad Ölhall Trophy Herrgolf 2020

 

Torsdagar är den “nya” herrgolfsdagen på Sommarro. Vi startar upp årets herrgolf, i år i samarbete med Carlstad Ölhall, redan nu på torsdag den 14 maj. Eftersom det är speciella tider med fullt fokus på stoppa smittan, undvika samlingar och hålla oss friska kommer årets herrgolf ha följande regler:

  • Boka valfri starttid med valfri partner någon gång under torsdagen.
  • “Anmäl” dig genom att helst Swisha 60 kr till 123 188 1994 eller i andra hand betala i receptionen/kassan.
  • Minst en person i bollen för ett digitalt scorekort i din OnTag-app som efter rundan delas/mailas till reception@sommarogolf.se senast 23:59 torsdag kväll.
  • Under fredagen anmäler vi alla som betalt samt registrerar de scorer som mailats till oss för att få fram att resultat.
  • Herrgolfen spelas singel slaggolf över 12-hål på Links från gul tee i två klasser (50 % av startande i varje klass).

Vinnare i varje klass erhåller en middag för två personer (exkl. dryck) på Carlstad Ölhall som kan nyttjas senast onsdag veckan efter vinst. Resterande priser och totalmästare kommer att koras senare under säsongen och med en avslutning som vi brukar ha, förhoppningsvis tillsammans med det beror på läget senare i sommar/höst.

Vi är lyckosamma som kan spela och ha öppet golfen i dessa tider så vi uppmanar alla att tvätta händer, håll avstånd och stanna hemma om du har symtom eller är sjuk. Tillsammans kan vi ha kul och fortsätta spela golf men samtidigt iaktta försiktighet. 

 

Kontaktpersoner

Martin Lindén 054-15 90 15 martin@sommarogolf.se

Denna sida använder cookies som du behöver godkänna för att gå vidare.